pondělí 16. prosince 2013

Vánoční stromek Informuji.cz nadělí radost a kulturu už ve středu!

Ve středu 18. prosince ožije pražská náplavka předvánočním happeningem: Náhodní kolemjdoucí budou vytrženi z nakupovacího a pečícího stereotypu! Vánoční stromek kulturního portálu Informuji.cz ozdobí náplavku a nasměruje všechny fandy přímo ke zdroji kultury.

Mezi 15.-18. hodinou u řeky Vltavy na Rašínovo nábřeží chystáme netradiční akci pro rozveselení a obdarování všech (nejen kulturních) fandů i náhodných kolemjdoucích. Pro případ zimy máme připraveny horké nápoje, které spolu s dárky příjemně zahřejí tělo i duši a naladí na poklidnou vánoční a samozřejmě kulturní atmosféru!

 
Touto akcí chceme opět vystoupit z online světa mezi lidi! Těšte se na volňásky do divadel a klubů, CD či DVD, knihy, trika, plakáty, placky, balonky a další drobné propagační předměty. Ale i na spoustu jiné zábavy... více zde

Kdy: středa 18.12.2013 15.-18. hod.
Kde: Rašínovo nábřeží - u Palackého mostu


Těšit se můžete na dárky od našich partnerů:
Divadlo Na Fidlovačce, Studio Ypsilon, Divadlo ARCHA, Divadlo D21, Divadla ABC a Rokoko, Reduta Jazz Club, Neviditelná výstava v Novoměstské radnici, Festival Brikcius, Botanická zahrada hl. města Prahy, Warner Music Czech Republic, Společnost SCIO, nakladatelství Host Brno, nakladatelství Albatros Media aj.